Per Nando

18/06/2021

TEMPESTES MOLT INTENSES AHIR,HUI TRANQUIL·LITAT PERÒ DEMÀ TORNEN DE NOU ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Apenes algo de nuvolositat sense importància al nostre territori després de les fortes tempestes que varem patir ahir,tempestes que deixaven forts aiguats en molt pocs minuts.

PRECIPITACIONS

Font Avamet

Regoistes com els 60 mm de Santa Magdalena de Polpís, 57 mm a Benicarló 50 mm a les Coves de Vinromà,42 mm a Catí o Alcalà de Xivert,37 mm a Cervera del Maestre o entre 31/33 mm a Xest,la Jana,Canet lo Roig o la Pobla de Benifassà.

PREVISIÓ

Font Avamet

Hui tindrem un dia més tranquil,però no és descarta que per la vesprada poguera créixer algun ruixat o tempesta sobretot per l’interior de València I Castelló però serien coses poc importants. Demà si que puja eixe risc de tempestes que avançaran de vesprada d’oest a est i podran afectar de manera local les comarques del nord d’Alacant,València i Castelló. Aquestes tempestes podran ser localment fortes I anar acompanyades de granís. Les temperatures no variaran massa respecte ahir.

TENDÈNCIES

La pròxima setmana sembla que finalment la tendència es cap a l’estabilitat al nostre territori i l’aire fred anirà desplaçant-se cap al nord inclús no descartem que l’anticicló entre amb molta força de cara cap a mitjans o finals de setmana i ens aporte bona cosa de sol i calor a manta.

Ho seguim? Per suposat.?

BON CAP DE SETMANA.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando