Per Nando

17/06/2021

PLOU,PLOURÀ I TRONARÀ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Cesc. Vilafranca.

Bon dia!!! Cel cobert a tot el territori Valencià i plovent sobretot a l’interior de València i Castelló i continuarà plovent també de manera intermitent al sud però la banda de precipitació te tendència anar cap a la província de Castelló i Catalunya.

Font Avamet

Primers registres al territori i que alguns han vingut en forma de tempesta des d’anit són els 8 mm de Requena, els 6,6 mm de la Puebla de San Miguel,6 mm a Caudete de las Fuentes, 5 mm a Sinarcas,4,,5 mm al Toro, Calles o Xelva, 4 mm a Fuenterrobles o 3 mm a Higueruelas.

CONTINUARAN ELS RUIXATS I POSSIBLES TEMPESTES

Els ruixats continuaran durant el mati i aniran deslplaçant-se cap al nord on al mateix temps podran agafar més força i les tempestes podran ser fortes i acompanyades de granís. Aemet manté l’avís groc per aquesta situació a tota la província de Castelló.

CAP DE SETMANA

Demà divendres tindrem un dia més tranquil amb intervals de núvols que no esperem que deixen cap precipitació o com a molt alguna gota molt local. Dissabte dia tranquil, però de vesprada creixerà la possibilitat de tempestes a les zones de més a l’interior, però que difícilment avançaran cap a les zones centrals i de la costa. Diumenge de nou sembla que tindrem un dia tranquil i sense a penes nuvolositat. Les temperatures es mantindran prou estables amb la baixada que patirem hui, però de nou pujaran de cara el diumenge rondant de nou valors prop dels 35 °C a les comarques més centrals.

La setmana que ve continuarem amb estabilitat atmosfèrica i temperatures amb valors propis de l’estiu, però vigilarem de nou possibles embossaments que s’acostaran pel nord i haurem de vore si afecten a més zones de la península i del territori Valencià o per contra continuarem amb oratge normal d’estiu ( sol I calor)

Anem informant…….

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando