Per Nando

16/06/2021

ALGUNES PLUGES ARA MATEIX. DEMÀ TEMPESTES QUE PODEN SER INTENSES A CASTELLÓ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bona nit!!!! Tenim alguns ruixats a l’interior de València que encara que no sembla que deixaran grans quantitats d’aigua demà informarem d’eixos mm caiguts el dia de hui.

DEMÀ PLUGES DES DE BON MATÍ I AVÍS GROC PER TEMPESTES

Demà la major inestabilitat es concentrarà a la província de Castelló on tenim activat el avís groc per tempestes que podran ser localment fortes i amb pedra. Major risc com he dit abans a la província de Castelló.

Però de bon matí començarà a ploure pel sud on també podrem tindre algun ruixat o tempesta que podria ser de caràcter moderat. De vesprada eixes pluges aniran cap al nord I enfortint-se a la província de Castelló I Catalunya.

Divendres tindrem una pausa,però dissabte de nou tornaran les tempestes de vesprada per l’interior del territori.

La tendència a llarg termini ens vol continuar donant embossaments d’aire fred que volen afectar a la península i per tant el mes de juny vol seguir mostrant un mes tempestuós com estes últimes setmanes i vorem si també al nostre territori.

Ho seguirem i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando