Per Nando

15/06/2021

TEMPESTES QUE VAREM TINDRE AHIR I TEMPESTES QUE TINDREM EL DIJOUS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel encara amb algo de nuvolositat al sud de la província d’Alacant, però a la resta del territori el cel assolellat és el que predomina. Ahir creixeran tempestes amb molt d’aparell elèctric a la província de Castelló que inclús deixaven alguns ruixats no massa importants, però que així I tot sumaven com els 5 mm de Borriana, els 4 mm de les Useres o Almenara o 2 mm a Quart de Poblet, Albocàsser, Aldaia o l’Alcora.

La Vilavella. Maria Enrica Gumbau Ferrandiz
Rocio. Nules

PREVISIÓ HUI I DEMÀ.

Sense canvis massa destacables entre hui I demà on predominarà el sol i les temperatures que seran caloroses sobretot a les comarques centrals on de nou s’aproparan als 35 °C. De vesprada poden créixer tempestes per l’interior que entre el límit entre Terol i Castelló poden deixar algun ruixat o tempesta.

CANVIS DIJOUS

El dijous tindrem canvis amb una vaguada o inclús Dana que se situarà a l’oest o centre peninsular I farà que ens creue un front tempestuós des del sud cap al nord ja de bon matí, sembla que eixe front que podrà deixar alguna tempesta més forta anirà guanyant intensitat a mesura que avance cap al nord I deixant els ruixats I tempestes més intensos entre la província de Castelló i Catalunya. Les temperatures dijous baixaran de manera notable, però encara farà calor. Divendres milloraria la situació, però les temperatures continuaran amb els valors de Dijous.

Per tant continuem observant aquest canvi que tindrem el dijous que encara que serà molt ràpid tencara la estabilitat atmosfèrica que estem tinguent els últims dies.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando