Per Nando

14/06/2021

HUI ALGUNS RUIXATS, ATENCIÓ A LES TEMPESTES PER A DIJOUS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel poc nuvolos ens mostra el Satèl·lit a estes hores al nostre territori en un cap de setmana on ha reinat la tranquil·litat absoluta al nostre territori.

HUI ALGUNS RUIXATS

Hui el model Arome sí que mostra que aquesta vesprada hi ha possibilitat de creixement de nuvolositat que a les zones de més a l’interior podran deixar algun ruixat o tempesta. Vorem en quina província acaben creixent aquestos ruixats. Les temperatures Hui de nou seran caloroses i podran aplegar als 35 °C alguns observatoris de les comarques més centrals.

ATENCIÓ ALS RUIXATS I TEMPESTES DIJOUS

Caldrà seguir els models dia a dia perquè de nou una vaguada farà que s’inestabilitze l’oratge a partir de Dijous i els ruixats i les tempestes tornaran a ser protagonistes del territori Valencià de forma més o menys general. Amb el model Europeu en ma mà el dijous serà un dia prou diferent amb tempestes que en les 3 províncies podrien ser localment fortes.

Però com sempre són evolucions que cal seguir dia a dia per vore com van desenvolupant la situació els diferents models meteorològics i sobretot els models mesoescalars que són els que millors veuen estes tempestes a xicoteta escala.

Seguim a l’aguait i informant……..

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando