SOL I CALOR FINS ALLÀ DIMECRES O DIJOUS, DESPRÉS TEMPESTES ☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Bon dia!!! Cel amb alguns intervals de núvols sobretot cap al sud però que no tindran més conseqüències. Ens esperen dies de sol i calor amb màximes que podran estar prop dels 35°C a les comarques més centrals.

CANVIS DE CARA A MITJANS SETMANA

L’entrada d’una massa d’aire més freda a totes les altures farà que entre dimecres/dijous baixen les temperatures i cresca la inestabilitat a causa d’una vaguada que entrarà pel nord-oest peninsular i podrà afectar tota la península. Aquesta vaguada podrà produir que de nou les tempestes de vesprada vagen in crescendo segons avance la setmana.

Ho seguirem………Continueu gaudint de la vida i com sempre dic intentant ser feliços i que ningú vos heu intente prohibir.

Fins demà ❤🌿🍀☘🌱🌲🌳🐕🌦🌧☀️⛈🌦🌧☀️⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci