Per Nando

12/06/2021

A PARTIR DE MITJANS SETMANA TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Montan. Nando Gil

Bon dia des de l’Alt Millars, concretament en el poble de Montan a 5 km de Montanejos, amaneix com veieu de manera espectacular.

Com veieu al satèl·lit poca nuvolositat es veu al nostre territori i així continuarà tot el cap de setmana,estabilitat absoluta i calor normal per a l’època.

A MITJANS SETMANA ES COMPLICA L’ORATGE DE NOU

De nou una vaguada creuarà a partir de dimarts/dimecres d’oest a est de la península I de nou les tempestes guanyaran protagonisme a la península i també ací al territori Valencià.

Encara que estiga de Vacances l’ulladeta als models no la puc deixa de fer,per tant aniré informant tots els matins d’aquesta possible situació de tempestes al nostre territori i quines seran les zones amb probabilitat ilitat.

Gaudiu del dia.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando