Per Nando

11/06/2021

TRANQUIL·LITAT FINS LA PRÒXIMA SETMANA ON DE NOU TORNARAN LES TEMPESTES ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Cel ras pràcticament a tot el territori Valencià I tranquil·litat absoluta llevat d’alguna gota que veu el radar ara mateix per punts de la Safor i la Marina però molt poca cosa . Ahir encara vàrem tindre alguns ruixats en punts de més a l’interior de la província de Castelló com els 6 mm de la Pobla de Benifassà o 2 mm a Vilafranca,Castielfabib o Rossell.

TRANQUIL·LITAT

Web cam a Castelló de Rugat. Nando Gil

Hui el dia continuarà tranquil i amb temperatures caloroses encara que no serà una calor extrema, de nou de vesprada podran créixer núvols d’evolució que en límit entre Terol i l’interior de Castelló podrà deixar algun ruixat o tempesta. El cap de setmana serà prou tranquil i sense risc de pluges en tot el territori.

LA PRÒXIMA SETMANA PODRAN TORNAR LES TEMPESTES

De nou de cara la pròxima setmana ens aplegarà aire fred a casa nostra en forma de vaguada i farà que cap a m dimecres tornen les tempestes al territori Valencià, unes tempestes que es podran generalitzar i afectar més llocs de l’interior de les 3 províncies.

Aquesta situació anirem seguint-la dia a dia, a gaudir de la jornada.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando