Per Nando

10/06/2021

CONTINUEM AMB TEMPESTES AL NORD I PENDENTS SI ENS AFECTARÀ UNA DANA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 10 de Juny i ens alcem amb poca nuvolositat, però amb algunes boirines matinals que es desfaran al llarg del matí. Aquesta vesprada de nou creixeran núvols d’evolució que podran deixar algun ruixat o tempesta al límit entre Terol i la província de Castelló, però ho seguirem per si finalment afecten a més comarques.

REGISTRES PRECIPITACIÓ TEMPESTES AHIR

Font Avamet.

Com sabeu ahir també vàrem tindre algunes tempestes que van agafar intensitat forta a la província de Castelló i arreplegaren alguns litres que com en el cas de Vistabella del Maestrat on recolliren 16 mm foren mesclats amb granís. Destaquen també els 23 mm de Benafigos, 15 mm a Culla, 13,4 mm a la Torre d’en Besora, 10 mm a Jérica, 9,6 mm a la Serratella i 9 mm a Xodos.

QUE PASSARÀ DEMÀ I EL CAP DE SETMANA

Demà de nou tindrem creixement de tempestes que podran afectar a les zones més interiors de València i Castelló, però en general s’espera un dia on la tranquil·litat serà predominant. El cap de setmana tindrem un oratge més tranquil i segons els models el risc de tempestes desapareix de tot el territori Valencià, continuarà fent calor però no calor extrema.

PENDENTS D’UNA DANA LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈???????

Aquest cap de setmana una xicoteta Dana quedarà a l’oest peninsular i no sembla que ens afectarà el més mínim. De cara la pròxima setmana aquest embossament d’aire fred pareix que té tendència a moure’s cap a l’est i podria complicar de nou l’oratge a casa nostra amb noves tempestes. Situació que caldrà seguir dia darrere dia per si eixes tempestes acaben afectant el nostre territori de manera general.

Mentrestant vaig preparant maletes per al dia de demà on em desplaçaré cap a la província de Castelló ( Montanejos) i espere almenys pillar alguna tronadeta guapa i si no pot ser almenys gaudir d’aquell paisatge meravellós.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando