Per Nando

9/06/2021

TEMPESTES ACTIVES D’INTENSITAT FORTA ARA MATEIX ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, tant el radar com el satèl·lit ens mostren de nou tempestes amb reflectivitats altes en aquests moments i per tant sense descartar que siguen intenses a la província de Castelló i nord de València. A diferència d’ahir, hui la seua trajectòria és de l’interior cap al litoral I per tant no esperem que vagen cap al sud i afecten parts del sud de València I inclús nord d’Alacant com varen fer ahir. Demà mati actualitzaré les dades de precipitació d’aquestes tempestes.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES.

Continuarem amb la mateixa tònica que hui,sol calor, però que de vesprada de nou tindrem creixement de tempestes que podran ser localment fortes. Demà quedaran molt restringides al límit de l’interior de Castelló, però divendres podrien acaparar més llocs de la província de Castelló I nord de València.

PENDENTS DEL QUE FA LA DANA LA PRÒXIMA SETMANA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Anirem seguint la Dana que vindrà a col·locar-se aquest cap de setmana sobre l’oest peninsular per veure que fa de cara la pròxima setmana quan es podria acostar cap ací. Si això acaba passant com mostren hui els models podríem parlar de tempestes més intenses I inclús més generalitzades al territori Valencià.

Però com sempre seguiment i actualització diària i molt agraït al gran esforç que vareu fer ahir amb totes eixes imatges i vídeos enviats als diferents canals de Meteopoble.

Fins demà.⛈⛈⛈⛈⛈❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ahir.La Font d’en Carros. Joan Arlandis.
Ahir,desde Xeraco. Josep Fayos.
Ahir. A Real de Gandia. Sergi
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando