Per Nando

8/06/2021

CONTINUEN LES TEMPESTES I PENDENTS D’UNA NOVA DANA, QUE FARA???????????⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 8 de Juny i tenim el cel lliure de núvols a tot el territori Valencià,situació que de nou canviarà de cara la vesprada.

Precipitacions Font Avamet

Ahir es varen formar nuclis tempestuosos a la província de Castelló que inclús deixaven 25 mm al Toro, 13,2 mm a Torás, 9 mm a Vistabella del Maestrat i 8 mm a Jérica. Els 12,9 mm d’Agres és una dada errònia que segurament serà per problemes en l’estació.

HUI DE NOU TEMPESTES

Hui de nou esperem un dia assolellat i calorós, però de cara la vesprada creixeran núvols d’evolució que deixaran ruixats i alguna tempesta sobretot a la província de Castelló, però que hui sí que podrien afectar a punts de la província de València I inclús tocar punts de costa. Demà dia paregut amb calor que inclús les màximes podrien pujar, de vesprada de nou risc de tempestes, però està vegada sí que quedaran restringides a l’interior nord.

PENDENTS D»UNA NOVA DANA A PARTIR DE DIVENDRES

Encara que no sembla que ens afectarà de ple,si que caldrà seguir l’evolució de la Dana per veure si porta un oratge més tempestuós al nostre territori, en un principi pareix que no i que afectarà més cap a l’interior peninsular, però no ens podem refiar i anirem actualitzant dia darrere dia. Però com dic els models de hui mostren que inclús podríem tindre un cap de setmana prou tranquil amb alguna tempesta molt local.

Sabeu que m’agrada el mal oratge, però està vegada me’n vaig a desconnectar 4/5 dies a Montanejos a partir del divendres i espere que el bon oratge m’acompanye per a gaudir d’aquell paisatge meravellós.

Des d’allí continuare informant-vos, fins la nit?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando