Per Nando

8/06/2021

ATENCIO!!!TEMPESTES MOLT INTENSES AFECTANT A CASTELLÓ I CARA LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Hola!!! En aquest moment tenim la formació de tempestes que inclús el radar veu reflectivitats molt intenses que inclús no descartem que estiguen deixant pedra. Aquestes tempestes també comencen afectar a la província de València. Per tant atenció perquè van fortetes per eixa zona.

LES TEMPESTES CONTINUARAN ELS PRÒXIMS DIES

Mínim fins divendres continuaran afectant la província de Castelló inclús no descartem que ho façen també a la província de València,per tant ho seguirem.

Demà actualitzarem les dades de precipitació d’aquestes tempestes i recordeu que tenim un grup al telegram on podeu enviar imatges i vídeos que els penjarem després a la pàgina del Facebook de Meteopoble.

Fins demà.

Artana. Helena
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando