Per Nando

7/06/2021

TRANQUILITAT PERÒ AMB TEMPESTES DE VESPRADA PER L’INTERIOR ☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, dilluns 7 de Juny i cel lliure de nuvolositat i amb una alta visibilitat de bon matí. I és que l’anticicló està centrat sobre la península el que provoca aquesta calma matinal.

TEMPERATURES MÍNIMES

Font Avamet.

Temperatures un poc fresquetes per l’interior, però en general hem tingut una nit prou suau en general com podeu comprovar a les diferents estacions de la xarxa d’Avamet, així continuaran les temperatures els pròxims dies.

MATINS TRANQUILS I VESPRADES AMB TEMPESTES LOCALS.

Model Arome hui I demà.

Tan hui com els pròxims dies tindrem en general tranquil·litat atmosfèrica amb aquest Anticicló damunt nostre i amb temperatures càlides que podran sobrepassar els 30 °C a les comarques més centrals I del sud i inclús dimecres podrien estar prop dels 35 °C. De vesprada tenim risc de núvols d’evolució que deixaran algun ruixat i tempesta molt localitzats i sobretot quan més a l’interior de la província de Castelló, però sense descartar que també afecten l’interior de València.

CAP DE SETMANA VIGILANT L’AIRE FRED EN ALÇADA

De cara el cap de setmana l’Anticiclò té tendència a bascular cap a les Illes Britàniques aportant un poc d’aire fred sobre la península el que afavorira el creixement de tempestes sobre l’interior peninsular. Amb els últims models sembla que la situació al territori Valencià estaria més tranquil·la que a la resta de la península, però caldrà vigilar aquest moviment de l’aire fred per veure si els models aposten finalment per tempestes fortes també a la terreta, perquè de moment no aposten una estabilitat absoluta i inclús amb tendències inestables a llarg termini.

Això és el que es veu hui i anirem esbrinant dia a dia que ens portarà l’oratge el pròxim cap de setmana, i està vegada soc jo el principal interessat que no ploga per gaudir de les vacances estiuenques.

Siga com siga l’infornació diària actualitzada no fallarà a Meteopoble. Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando