Per Nando

6/06/2021

SOL I CALOR PERÒ ATENCIÒ!!!! DIJOUS/DIVENDRES TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,dia prou diferent al d’ahir,hui ha lluït pràcticament el sol des de bon mati i les temperatures s’han recuperat respecte ahir.

PRÒXIMS DIES.

Setmana estable en general i amb temperatures d’estiu molt properes als 30° C que inclús hi haurà dies que es podrà superar eixos valors i aproximar-se cap als 35 °C. Demà a la vesprada sí que esperem alguns ruixats o alguna tempesta per les comarques de l’interior de Castelló.

DE NOU VEIEM CANVIS.

Aquest mes de Juny vol continuar mogudet segons ens mostren els models generalistes com els models estacionals. De nou de cara a dijous/divendres l’anticicló vol moure’s cap a les Illes Britàniques o Centre Europa afavorint despenjaments de bosses d’aire fred cap a les nostres latituds que de nou tornarien a rebolicar l’oratge amb tempestes.

De nou caldrà seguir-ho de ben a prop perquè no sabem com aniran evolucionant aquests canvis,sé que són èpoques de comunions,etc…… Per tant dia a dia anirem informant, però a dia de hui sembla que el pròxim cap de setmana seria mogudet.

Ens veiem demà amb més informació actualitzada,que passeu bona nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando