Per Nando

6/06/2021

ARRIBA LA CALMA,PERÒ ATENCIÓ PERQUÈ POT EMBRUTAR-SE DE NOU⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens alcem hui amb un dia amb més clars que núvols després de les tempestes que es varen produir ahir sobretot de vesprada-nit i que van ser prou intenses en algunes localitats. Els més arrimats a costa es van quedar un poc despagats perquè les tempestes no varen fer acte de presència com estava previst. Però ja sabem que les tempestes són una loteria i mai es pot encertar al 100% quines comarques es poden vore més afectades. Per això parlem de previsions.

PLUGES CAIGUDES.

Font Avamet

Les més destacables com hem dit abans les trobem a les comarques de més a l’interior i més centrals del territori Valencià. Quasi 70 mm trobem a l’estació de Villena Nord,50 mm a Beneixama o Alzira, 40 mm a Ademús o Énguera, prop dels 35 mm a Castielfabib o Bocairent o per últim uns 30 mm a la Font de la Figuera o Fontanars.

TORNA LA CALMA

Com he dit abans torna la calma i les temperatures pujaran prop dels 30 °C els pròxims dies, demà sí que hi ha risc d’algun ruixat o tempesta a les comarques de més a l’interior de la província de Castelló, però no sembla gran cosa. A la resta oratge estable I assolellat fins al pròxim dijous.

ENTRE DIJOUS/DIVENDRES ES POT TORNAR A EMBRUTAR.

De nou l’anticicló vol enfilar-se cap amunt obrint la porta a l’entrada de més aire fred en alçada que de nou podrà provocar que la inestabilitat vaja en augment i per tant la possibilitat de nous ruixats i tempestes. Situació que anirem seguint per veure com evoluciona i si va confirmant-se.

Almenys ara aprofiteu aquests dies d’estabilitat en un mes de Juny que sembla que té ganes de jugar i no deixar-nos descansar.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando