Per Nando

4/06/2021

ATENCIÓ!!! AVÍS PER A DEMA,TEMPESTES MOLT FORTES I AMB PEDRA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel amb núvols a la mitat sud que inclús poden deixar alguna gota les pròximes hores a la província d’Alacant.

Hui tindrem el matí que estarà prou ennuvolat, però de cara a migdia aniran obrint-se clarianes de sud a nord del territori. De cara la vesprada creixeran tempestes per la zona dels Ports i l’Alt Maestrat que inclús podrien ser localment fortes.

ATENCIÓ DEMÀ A LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Avisos activats per a demà a tot l’interior de València,Castelló i nord d’Alacant per fortes tempestes que poden portar granís. I tot per causa d’una nova goteta freda que creuarà l’interior peninsular.

El model Europeu ve Fortet i veu una banda de precipitació dissabte de matí creuar de sud a nord del territori. Després cara la vesprada creixeran tempestes per l’interior que avançaran cap al litoral i podran deixar ruixats molt forts amb gran aparell elèctric i localment amb pedra. Molta atenció a demà. Diumenge tindrem un dia ja amb molta més tranquil·litat.

Per tant de nou seguiment amb un panorama meteorològic que no vol que Meteopoble descanse.

Esta vesprada més informació

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando