Per Nando

3/06/2021

HUI ALGUNS RUIXATS,DISSABTE DE NOU LES TEMPESTES PODEN SER INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel poc cobert o com a molt tenim nuvolositat de tipus baix que al llarg del matí anirà desfent-se.

HUI ES POT PRODUIR ALGUN RUIXAT.

Mirant el model Arome aquesta vesprada anirà en augment la nuvolositat, inclús es poden produir ruixats i alguna tronada de manera molt local sobretot a les zones d’Interior de València i Castelló.

DISSABTE TORNEN LES TEMPESTES INTENSES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

En un principi els models veien que de nou el divendres es complicaria l’oratge, però en l’última passada la situació és retarda fins dissabte quan de nou una vaguada complicara el panorama meteorològic com podeu veure al mapa sinòptic per al pròxim dissabte 5 de Juny.

El model Europeu en la passada d’anit aposta que de cara dissabte les tempestes farien acte de presència a bona part del territori, tempestes que podrien ser generals i molt fortes i com sempre en aquests casos amb el perill del granís.

Aemet ja activat l’avís groc per aquestes tempestes de cara a dissabte a tot l’interior nord de València i interior de Castelló. Avisos que aniran actualitzant els pròxims dies i des de Meteopoble anirem informant, en joc entraran els models mesoescalars a partir de hui per fer-se una idea d’on podran afectar amb més intensitat aquestes tempestes. Diumenge de nou aplegaria l’estabilitat i sembla que els que tenen actes a l’aire lliure no tindrien per què preocupar-se.

Però com veieu ens trobem en l’estiu climatològic, però ningú ho diria, perquè de moment no estem avorrits als que ens agrada tot aquest món de la Meteo.

A la nit més informació i gràcies a tots ??????????

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando