Per Nando

3/06/2021

DEMÀ TEMPESTES LOCALS,DISSABTE TEMPESTES GENERALS⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bons nit!!!! Finalment alguna gota molt dèbil s’està produint a l’interior de València segons el radar en un dia prou tranquil i sense ser massa calorós.

DEMÀ UN POC MÉS D’INESTABILITAT

Demà dia tranquil com el de hui, però de cara la vesprada sí que esperem que es puguen formar tempestes fortes a les comarques del nord com els Ports o l’Alt Maestrat que poden inclús tindre intensitat forta. Però el dia més inestable l’esperem el dissabte.

DISSABTE TEMPESTES GENERALS

De nou el pas d’una xicoteta gota freda afavorira que de cara el migdia o vesprada les tempestes siguen les protagonistes de la jornada. Tempestes que seran generals i amb intensitat forta o molt forta i amb perill de granís. El diumenge ja hauria passat tot i de nou voríem el sol amb absència de les tempestes.

Per tant dia complicat el dissabte on vorem eixes tempestes on acaben afectant amb més virulència les comarques del territori Valencià. Des d’ací sempre farem el seguiment oportú per a tots vosaltres.

Ara descanseu i cuideu-se i sobretot sigau feliços i lliuteu per qui val la pena a les vostres vides. Nanit ❤??

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando