Per Nando

2/06/2021

PASSADES LES TEMPESTES,ESTEM PENDENTS DE NOVES TRONADES EL DIVENDRES/DISSABTE ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Passades les tempestes d’ahir hui ens alcem amb menys nuvolositat, però encara amb núvols baixos en algunes zones que es desfaran les pròximes hores, i és que hui esperem un dia amb més sol I temperatures més altes i sense risc de tronades.

PRECIPITACIONS AHIR

Font Avamet

Precipitacions amb tempesta que deixaven pedra de gran dimensió a la comarca de Requena. Però les precipitacions més destacables les trobem a poblacions com Castielfabib amb 25 mm, el Toro amb 20 mm o poblacions amb precipitacions pròximes als 15 mm com Oriola, la Vall d’Alba o Pego.

DE NOU ENTRE DIVENDRES I DISSABTE TORNEN LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El pas d’una nova vaguada el pròxim divendres tornarà a complicar el panorama meteorològic amb possibles precipitacions i tempestes entre divendres i dissabte, encara que hui la major inestabilitat la veuen els models per a dissabte. Aquesta situació caldrà seguir-la dia a dia per veure els models mesoescalars on i quin dia concentren la major probabilitat de tempestes, sabeu que les tempestes són una loteria i és difícil saber a tres dies vista on afectaran.

Per tant entre hui i demà seguirem actualitzant els models, uns models que continuen veient un mes de Juny on les tempestes ens podrien acompanyar també la pròxima setmana. Atents i anem informant.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando