Per Nando

1/06/2021

TEMPESTES ACTIVES MOLT FORTES A ESTES HORES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Hola de nou, tenim actives una línia de tempestes molt intenses per l’interior de València que per allà on passen podran deixar forts aiguats i pedra és el cas de els Isidros a Requena. Aquesta vesprada sí que és veritat que les tempestes són prou locals, però la intensitat és molt més forta que la d’aquest matí.

Los Isidros,via Meteo València.
Precipitacions Font Avamet

Les precipitacions més destacables del dia quan són les 19 hores les trobem a Oriola amb 15,5 mm, vora 12 mm a Rojals o Xixona i entre 8-9 mm a Requena,Bolulla,Cortès de Pallàs,San Fulgenci, Pedreguer o Dénia.

PRÒXIMS DIES.

Dimecres i dijous dies més tranquils, però sense refiar-se perquè de nou entre divendres i dissabte amb el pas d’un embossament d’aire fred parlarem de nous ruixats i tempestes al nostre territori.

Però ara continueu atents sobretot a la província de València perquè els nuclis que es veuen al radar mostren que les tempestes són prou fortes i amb el perill de la pedra.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando