Per Nando

1/06/2021

HUI TEMPESTES LOCALMENT FORTES,DIVENDRES TAMBÉ ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cels amb alguns núvols baixos que deixaran passar el sol les pròximes hores però no serà per a molt de temps.

ATENCIÓ A PARTIR DE MIGDIA

A partir de migdia començarà a créixer la inestabilitat i tindrem les primeres tempestes. Esta vesprada les tempestes agranaran des de l’interior cap al litoral i podran ser localment fortes i amb granís. Sembla que les més intenses es donaran des del nord d’Alacant fins a la província Castelló. Recorde que Aemet manté l’avís groc per pluges de més de 20 mm en 1 hora a tot l’interior de València I Castelló.

DIMECRES I DIJOUS TRANQUILITAT, PERÒ ATENCIÓ A DIVENDRES.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Dimecres i dijous seran dies més tranquils però encara cap  la possibilitat d’alguna gota molt localitzada. Divendres de nou el pas d’una Dana per la península tornarà a complicar la situació al nostre territori i de nou entre divendres i dissabte esperem ruixats i tempestes que poden ser localment forts.

Les tendències a llarg termini no veuen una situació estable de llarga durada i els models continuen mostrant descàrregues d’aire fred a llarg termini sobre la península i per tant podrien continuar les tempestes la pròxima setmana. Aquesta situació l’anirem confirmant durant la setmana.

Però ara toca seguir les tempestes de hui i del pròxim divendres,fins després……

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando