Per Nando

31/05/2021

DEMÀ TEMPESTES FORTES I GENERALS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

EL MES DE JUNY COMENÇARÀ TEMPESTUOS

Vinaròs anit. Imatge feta per Lina Mendez
Font Avamet

Bon dia!!! Cel amb intervals de núvols sense més importància a estes hores, però que anit deixaven algunes tempestes al nord del territori i que inclús deixaven alguns ruixats de certa importància. Destaquem els 28 mm de Portell de Morella, 24 mm d’Ares del Maestrat, 23 mm a Vilafranca i 19 mm a Benassal. Hui tindrem un dia amb intervals de núvols que podrien deixar alguna gota per l’interior, però en principi seran coses poc importants.

DEMÀ TEMPESTES FORTES I GENERALS

Model Arome

Demà ens alçarem amb un dia tranquil, però serà a partir de la vesprada quan a causa d’una miqueta d’aire fred en alçada farà que els núvols puguen créixer en energia i es produiran tempestes que avançaran des de l’interior i podran tocar punts de la costa. Aquestes tempestes podran ser fortes i anar acompanyades de granís. Les temperatures baixaran un poc, però es mantindran suaus o inclús amb calor a les hores més centrals.

RESTA DE SETMANA MOLT VARIABLE.

El dimecres I dijous es presenten més tranquils però on encara hi haurà risc d’alguna precipitació molt local. Divendres de nou les tempestes tornaran a ser generals a causa del pas d’una Dana pel centre-nord de la península i per tant de nou sembla que les tronades seran fortes a bona part de la península inclòs el nostre territori.

Per tant toca seguiment amb les tempestes on demà seran prou generals i per tant haurem de fer seguiment. Aquesta nit informarem de nou amb les últimes actualitzacions dels models. Passeu bon dia!!!

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando