Per Nando

30/05/2021

DIMARTS TORNEN AMB FORÇA LES TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, perdoneu la absència però hi ha moments que són complicats inclús per escriure. Però anem allà.

Cap de setmana en general estable i inclús amb calor amb màximes que han estat compreses entre els 25-30°C.

VENEN CANVIS AMB TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Demà tindrem un dia paregut al de hui, però a partir de dimarts i amb l’acostament d’una vaguada per l’interior del territori farà que de nou les tempestes seran les protagonistes. Aquestes tempestes seran generals a tot el territori Valencià, seran de caràcter fort i sense descartar el granís. La setmana continuarà variable on inclús podrà caure alguna gota sense massa importància durant la setmana. Però de nou haurem d’estar pendents del divendres on de nou les tempestes podran vindre amb força.

En resum,entrarem a Juny amb un nou episodi de tempestes que de nou faran parlar a casa nostra,cosa que demà amb els últims models mesoescalars actualitzarem i detallarem més la situació.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando