Per Nando

28/05/2021

PRECIPITACIONS ACUMULADES ENTRE AHIR I HUI I PREVISIÓ PROXIMS DIES ⛈?⛅☀️?⛈?⛅☀️?⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem satèl·lit i radar i veiem nuvolositat que sobretot al litoral de València I al sud d’Alacant estan deixant alguna precipitació dèbil. La tendència al llarg del dia és anar escampant,però encara fins s migdia tenim risc d’algun ruixat sobretot pel sud.

PRECIPITACIONS ACUMULADES

Font Avamet

Com vàrem dir algunes precipitacions dèbils varen caure durant la vesprada d’ahir I aquesta nit i estes són les més destacables. Encara que són poca cosa anem sumant durant aquest mes de Maig plovedor, destaquem els 5 mm de Cocentaina,4 mm a Benifallim, Enguera i Muro d’Alcoi. Prop dels 4 mm també trobem localitats com Benillup, Xella, Agres o Anna.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I INICIS PRÒXIMA SETMANA

La previsió per al cap de setmana és de prou tranquil·litat en general però amb risc de ruixats o inclús alguna tempesta per l’interior nord de la província de Castelló. Per a la pròxima setmana el model Europeu aposta que entre dimarts i dimecres i amb l’acostament d’una vaguada aquests ruixats es podrien generalitzar a bona part del territori.

Aquesta situació la anirem vigilant perquè els models estan molt canviants per a una època on l’atmosfera es sol trobar més tranquila i més certera.

Gaudiu del dia…….

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando