Per Nando

28/05/2021

LA PRÒXIMA SETMANA PODRIEM TINDRE TEMPESTES MÉS GENERALS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, aquest matí de nou hem tingut algunes plugetes dèbils de molt poca entitat però ara mateixa lluïx el sol a quasi tot el territori. Aquest cap de setmana serà prou tranquil llevat de l’interior de Castelló on de vesprada creixeran núvols que podran deixar algun ruixat i tempesta.

LA PRÒXIMA SETMANA TINDREM TEMPESTES

La pròxima setmana continuarem amb el pas de vaguades més o menys pronunciades i que mantindran la inestabilitat I sobretot a partir de dimarts podrien formar-se tempestes generals de vesprada i que podrien ser d’intensitat forta. Aquesta situació de tempestes es podria allargar tota la setmana amb dies de més o menys inestabilitat.

Però com sempre tots els dies anirem avançant totes les novetats i actualitzacions dels models I espere estar tot el més acertat per a tots vosaltres.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando