Per Nando

27/05/2021

TEMPESTES I RUIXATS LOCALS FINS LA PRÒXIMA SETMANA.?????⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! De moment no podem parlar d’estabilitat total al nostre territori i encara que a molts llocs no plourà la lleugera inestabilitat continuarà a les nostres localitats.

Primer que res mirem al satèl·lit i tenim poca nuvolositat,però a partir de la vesprada el cel pot quedar ben tapat sobretot quan més al sud.

PRECIPITACIONS AHIR

Font Avamet

Com estava previst ahir es varen produir tempestes a l’interior de la província de Castelló I que deixaven algunes quantitats importants com els 14 mm a Sorita, 12 mm a Aras de los Olmos, vora 8 mm a la Puebla de San Miguel, Cirat o Alpuente i uns 7 mm a Vilafranca, Vistabella del Maestrat, el Toro o Titaguas.

HUI ESPEREM NOUS RUIXATS,PERO ON ?

A partir d’aquesta vesprada-nit i divendres al matí sí que esperem ruixats sobretot a la província d’Alacant I inclús el sud de València, aquestos ruixats en tot cas seran dèbils i tampoc espere quantitats significatives. Les temperatures continuaran sense massa canvis.

PROXIMS DIES

Continuarem amb una lleugera inestabilitat en alçada i per tant no acabarà fer net del tot. Continuarem tot el cap de setmana i inicis de l’altra amb risc de ruixats o alguna tempesta sobretot a l’interior de la província de Castelló. A la resta tindrem més tranquil·litat. Les temperatures continuaran molt paregudes a les d’estos dies amb ambient suau.

Caldrà seguir els models la pròxima setmana per veure si la dorsal Africana per fi es decideix a entrar perquè parlaríem de la inminent tornada de l’estiu.

Vaig informant……….

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando