Per Nando

26/05/2021

TEMPESTES A LA PROVÍNCIA DE CASTELLÓ I INESTABILITAT ELS PRÒXIMS DIES⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, mirant tant satèl·lit com radar ara mateix tenim tempestes actives a la província de Castelló que estan deixant alguns ruixats forts. Demà mati actualitzarem en el post aquestes pluges caigudes a estes hores per eixes tempestes.

DEMÀ INESTABILITAT PEL SUD.

Demà ens alçarem amb un dia de sol com hui, però serà de cara últimes hores de la vesprada-nit quan poden aparéixer ruixats sobretot per la província d’Alacant, el nord de València i Castelló apenes s’assabentaran d’aquesta inestabilitat.

QUE FARÀ ELS PRÒXIMS DIES?⛈⛈⛈⛈⛈⛈

De cara al cap de setmana i inicis de l’altra tindrem aire fred en alçada i que farà créixer la inestabilitat sobretot de vesprada, tindrem risc de tempestes locals sobretot per l’interior i que podran ser localment fortes. Com bé sabeu parlar de tempestes localitzades vol dir que a molts llocs no s’adonarem, però allà on es formen poden deixar algun ruixat intens i sense descartar el granís.

Però com sempre en els models mesoescalars anirem afinant més dia a dia. Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando