Per Nando

26/05/2021

HUI ALGUNES TEMPESTES AL NORD,DEMÀ RUIXATS AL SUD. I EL CAP DE SETMANA?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,cel amb alguns intervals de núvols,de moment molt poca cosa,però aquesta nuvolositat anirà a més està vesprada al nord on inclús tindran algunes tronades.

PREVISIÓ

Aquesta vesprada tenim risc de creixement de tempestes per l’interior de Castelló que encara que passaran de manera ràpida podrien ser localment intenses. Demà de cara la vesprada-nit una banda de precipitació pujara pel sud i faria ploure dèbilment a la província d’Alacant. Les temperatures continuaran prou suaus i sense calors.

EL CAP DE SETMANA PODRIEM TINDRE DE NOU TEMPESTES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Evolució sinòptica model Europeu
Pluges Europeu,Font el tiempo.com.

Amb l’evolució sinòptica del model Europeu de la passada d’anit continua veient aire fred sobre les nostres latituds i per tant continuaria la inestabilitat I la probabilitat de tempestes o ruixats tant el cap de setmana com inicis de la pròxima però serien tempestes molt locals . Però amb la variabilitat que porten els models val la pena fer les previsions més certeres dia a dia amb els models mesoescalars.

TENDÈNCIES MODELS PRÒXIMA SETMANA

Per tant anem a seguir-ho atentament perquè sembla que el bon oratge de moment no vol vindre amb massa força segons les últimes eixides dels models i inclús la pròxima setmana l’Anticicló te tendència a posicionar-se de manera que la inestabilitat ens podria afectar de manera més directa, com he dit abans dia a dia ho vore.

Fins després .

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando