Per Nando

25/05/2021

DIJOUS NOU CANVI D’ORATGE AMB NOVES PLUGES ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel ras, i així continuarà pràcticament durant tota la jornada de hui I demà. Tan sols es podria produir algun ruixat o gota sense importància a la província de Castelló. Demà sí que es podria formar alguna tempesta per l’interior de Castelló per la vesprada que podria deixar alguna precipitació més important. Les temperatures continuaran suaus amb màximes que difícilment sobrepassaran els 25 °C les més altes.

TEMPERATURES MÍNIMES HUI

Font Avamet
Font Avamet

Les temperatures mínimes a aquestes hores destaquen les més baixetes i com és normal per tot l’interior. Mínim de 2,5 °C a Vistabella del Maestrat,3,7 °C a la Rambla de Bocairent I entre 4 i 6 °C a Sorita, Agres,la Pobla de Benifassà Vilafranca, Xodos o Forcall. Les més altes com sempre les trobem a la costa com els 18 °C de Dénia, València o Castelló de la Plana.

DIJOUS NOU CANVI D’ORATGE

El pas d’una vaguada de cara a dijous farà que durant la jornada ens passe una linea de precipitació desde el sud cap al nord del territori I que deixarà ruixats entre dèbils I moderats entre dijous i divendres.

TENDÈNCIES

La tendència de cara a finals de setmana o inicis de la pròxima es a situar-se de nou l’Anticicló sobre Centre-Europa el que afavoriria despenjaments d’aire fred cap al nostre territori i aportant de nou inestabilitat, situació de nou atípica per a l’època que ens trobem.

Però com sempre dic,hi ha que seguir dia a dia els models per veure com van definint els diferents centres d’acció i així poder vore com ens afecta a nosaltres la possible tendència a inestabilitat.

Fins després.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando