Per Nando

24/05/2021

PRECIPITACIONS ACUMULADES I PREVISIÓ ??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! La precipitació acabada de passar aquesta matinada i ara mateix llueix el sol a tot el territori Valencià, després d’un dia d’ahir on vàrem tindre una regada general i on les precipitacions varen caure de manera moderada, és a dir amb coneixement.

ACUMULATS ?????????

Font Avamet

Va ploure a tot el territori, però de nou varen ser les comarques més centrals les més agraciades. Destaquem els 86 mm a Vilallonga, els 78 mm a Gandia,75 mm a Elx,74 mm a Agres,70 a Cocentaina,68 a Barx, 66 a Pego,65 a Xixona o 64 mm a Beniatjar. Precipitacions molt ben repartides que esperem no hagen fet mal a la cirera.

QUE ENS ESPERA LA SETMANA?

La setmana es presenta prou tranqui-la en general, però amb alguns dies on ens pot caure alguna gota, tant dimarts com dijous existeix eixa possibilitat encara que de moment esperem que si cau algún  ruixat no  siga de gran entitat. Però com veieu l’evolució del model Americà que he penjat dalt, les masses d’aire fred circulen molt a prop de nosaltres i l’anticicló no té massa gana de quedar-se estàtic al nostre territori . Per tant continuem seguint l’evolució dels models perquè tampoc es veu una situació de calor agobiant o duradora als models.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando