Per Nando

23/05/2021

ULTIMA HORA PRECIPITACIONS, ATENTS AQUESTA VESPRADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Benvinguts de nou, fem un repàs per veure com està l’assumpte i veiem que tant satèl·lit com radar ens mostra la nuvolositat cada vegada més compacta i les pluges generalitzant-se al llarg del territori Valencià.

Font Avamet

Quan són les 12 del migdia comencem a tindre alguns registres importants com són els 20 mm de Vilallonga, 12 mm a Benigembla,11,6 mm a Gandia, 11 mm a Barx, Aras de los Olmos o Pego i ja per davall dels 10 mm a la Vall d’Ebo, la Puebla de San Miguel o Orba. Precipitacions de moment provisionals perquè seguirà plovent durant el dia.

Model Imetsat

Aquesta vesprada les pluges s’intensificaran i podran ser localment més intenses del que estan caient hores d’ara,inclús poden ser fortes o molt fortes i anar acompanyades de tempesta. Aquest model anomenant Imetsat ens marca un màxim de precipitació en zones de la Marina. I és que serà el sud de València I Alacant on esperem les pluges més importants.

Recorde que continuem amb avís groc per aquestes pluges que podran deixar acumulats de més de 60mm en 12 hores.

Jo continue de seguiment i continuare informant al llarg de la jornada i on de nou cara la vesprada-nit actualitzaré dades i previsió.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando