Per Nando

23/05/2021

PLUGES QUE SUPEREN ELS 60 MM I CONTINUA PLOVENT ??????⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Amparo Penades Serra. Rotova

Hola!!! Continuem amb nuvolositat abundant i plovent,una pluja que continúa afectant al nostre territori I ho continuarà fent les pròximes 10/12 hores.

Font Avamet

Precipitacions que de moment estan caiguen de forma moderada,es a dir plou molt ben plogut amb registres que ja superen els 60 mm i de segur que aplegaran als 100 mm en alguns observatoris en tot l’episodi. Destaquem els 60 mm de Vilallonga, 54,4 mm de Gandia,50 mm a Barx, entre 40/43 mm a la Vall d’Ebo, Benigembla,Barx, Alzira o Pego. Però com veieu ha plogut a tot el territori i les pluges més importants les trobem al sud de València I Alacant que és on estava previst que ploguera.

PRÒXIMES HORES.

Continuarà plovent durant tot el dia sobretot a la mitat sud, de cara la matinada o mati aquestes pluges aniran desapareixent d’oest a est del nostre territori. Demà el sol acabarà eixint i pujaran les temperatures. Dimarts de nou el vent de procedència marítima es reforçarà i acumulara nuvolositat que podran deixar ruixats al litoral i prelitoral del territori Valencià.

El model Americà veu de nou un empitjorament de l’oratge amb el pas d’una vaguada i que de nou portaria pluges que avançarien de sud a nord del territori, situació que de nou caldrà seguir perquè el model Europeu no ho veu.

Mentrestant continuem amb el seguiment de les pluges que hui ens han donat un parèntesi d’estiu.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando