Per Nando

22/05/2021

ATENCIÓ!!! VESPRADA/NIT DE DEMÀ FORÇA INESTABLE⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, com fa dies vaig dient una xicoteta gota freda demà complicarà i de valent l’oratge sobretot al nostre territori I Múrcia on sembla que les precipitacions poden ser molt intenses.

El model Harmonie ens mostra que demà de bon matí començarà a ploure al nostre territori, aquestes precipitacions aniran a més durant la vesprada i podran ser intenses i en forma de tempesta. Aemet actualitza avisos taronja a Múrcia per més de 100 mm en 12 h mentres que manté l’avís groc al nostre territori per precipitacions de més de 60 mm en 12/h.

Com he dit abans ens creuarà demà durant el dia aquesta gota freda que junt amb el vent de gregal en superfície afavoriran aquestes pluges que seran més intenses al sud de València i Alacant. Al nord de València i província de Castelló aquestes precipitacions seran més minses i disperses. La situació més inestable es produirà demà de vesprada-nit on inclús el model Arome veu tempestes que podran ser de certa importància a la província d’Alacant I sud de València i on no és descartable l’avís taronja. Ja anirem veient-ho……..

Dilluns durant el mati la situació milloraria ràpidament,eixiria el sol i pujarien les temperatures.

Caldrà seguir la resta de la setmana perquè de nou podría vindre inestabilitat cap al dijous. Però anem pas a pas perquè demà des de Meteopoble anem a tindre bona cosa de feina per veure on es concentren la majoria d’eixes pluges i en quina intensitat ho fan. M’acompanyeu?

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando