Per Nando

21/05/2021

ATENCIÓ!!! DIUMENGE PASSAT PER TEMPESTES FORTES PER LA DANA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,els models comencen ja a unificar-se per al diumenge on la Dana pasará pel sud peninsular i deixarà un dia passat per aigua al territori Valencià.

PRIMERS AVISOS ACTIVATS PER A DIUMENGE QUE ANIRAN ACUALITZANT A QUASI TOT EL TERRITORI

Primers avisos activats al territori Valencià per a diumenge on sembla que podem confirmar que començarà a ploure des de bon matí, pluges que podran deixar més de 60 mm n’apenes 12 hores, de segur aquests avisos podran pujar el seu llindar entre diumenge i dilluns.

I és que com podeu vore en les pluges del model Europeu entre diumenge i dilluns ens passa la zona activa de la Dana que juntament amb el vent de llevant afavorira que aquestes pluges siguen generals a tot el territori Valencià I no descartem que inclús puguen tindre certa persistència.

Sembla que Dilluns de cara la vesprada hauria passat tot i deixaria de ploure.

Però estem atents perquè estem davant una situació que no descarte que puga deixar pluges entre 50-100mm a bona part de la nostra terra. Aigua que serà benvinguda per alguns però pot ser siga una destrossa per a la cirera i un estorb per a eixa gent que té comunions.

Demà intentarem informar de nou amb l’última actualització i els mapes de símbols. Atenció a Meteopoble i seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando