Per Nando

20/05/2021

¡¡¡ACTUALITZACIÓ DANA!!! ATENCIÓ AL DIUMENGE/DILLUNS.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia,dijous 20 de Maig i de moment sense canvis en l’aspecte del cel, sense nuvolositat destacable també el dia de hui.

TEMPERATURES MÍNIMES.

Font Avamet.

Aquestes són les temperatures mínimes més destacables el dia de hui gràcies a les diferents estacions d’Avamet que hi ha repartides per tot el territori Valencià. Hui les màximes pujaran respecte ahir on de nou podrem sobrepassar els 30 °C de màxima a les comarques més centrals.

ATENCIÓ AL DIUMENGE/DILLUNS AMB EL PAS D’UNA XICOTETA GOTA FREDA ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

El pas d’una xicoteta gota freda per sud peninsular farà que es complique la situació meteorològica al nostre territori a partir de diumenge i dilluns segons es veu al models el dia de hui.

Segons el model Europeu les tempestes i els ruixats podrien ser intensos diumenge i dilluns amb el pas de la Dana que podria vindre acompanyada de vents de procedència marítima.

Per tant continue informant que hi haurà que seguir aquesta situació atípica per a finals de Maig I que podrà deixar aiguats intensos a la nostra terra i altres punts del Mediterrani. Per tant seguirem actualitzant perquè les pròximes 48 hores i amb els models mesoescalars aniran aclarint on podra donar-se la major inestabilitat d’aquest episodi que sembla important. De totes formes un episodi d’aquestes característiques pot ser tan erràtic que fins a última hora pot canviar tota la previsió,per tant molt atents.

Fins la nit.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando