Per Nando

20/05/2021

ACTUALITZACIÓ!!! SITUACIÓ DE TEMPESTES PER A DIUMENGE/DILLUNS ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, actualitzem els models d’aquest matí on de nou és una incògnita la posició final de la xicoteta gota freda que es desplaçarà pel sud el pròxim diumenge/dilluns. Veiem com la posicionen els 2 grans models com l’Europeu i l’Americà en les últimes actualitzacions.

MODEL EUROPEU

Mapa sinòptic fins dilluns
previsió pluges fins dilluns.

Veieu com l’Europeu i la seua última eixida fa passar entre diumenge i dilluns molt ràpid l’embossament d’aire fred i les pluges i tempestes afectarien en aquesta eixida sobretot la mitat sud del territori Valencià. Seria una banda de pluges i tempestes que passaria molt ràpidament.

MODEL AMERICÀ

Mapa sinòptic
mapa precipitació

Per contra el Model Americà sembla que el diumenge començaria la inestabilitat pel nord i dilluns amb l’acostament de la xicoteta gota freda creixerien tempestes per l’interior del territori I que podrien afectar qualsevol punt.

Situació pel moment encara indefinida, el que sí que pareix amb els últims mapes és que no serà una situació de pluges persistents, serà una situació més de tempestes que passaran de manera ràpida. De totes maneres continuem pendents i demà amb els models mesoescalars intentaré afinar més en aquesta previsió tan difícil de modelitzar.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando