Per Nando

19/05/2021

PENDENTS D’UNA D.A.N.A⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 19 de Maig i continuem amb oratge estable i sense nuvolositat destacable al nostre territori.

TEMPERATURES MÍNIMES.

Font Avamet

Observem les diferents estacions d’Avamet i a penes tenim variacions en les temperatures mínimes quedant valors prou alts a la costa i més fresquetes a l’interior com és normal. Destaquem com a mínimes més altes els 19 °C de Xàbia, Santa Pola, Cullera i Xeraco i les més baixetes a les poblacions de Vistabella del Maestrat, la Pobla de Benifassà, Castielfabib o Olocau del Rei amb valors entre 4 i 6 °C.

PREVISIÓ.

De moment sense canvis en la situació meteorològica fins dissabte, sol i temperatures suaus que hui baixaran respecte ahir que de nou vàrem aplegar als 35 °C. Demà tornen a pujar i de nou divendres ens podríem acostar als valors propers de 35 °C a les comarques centrals.

MOLTA ATENCIÓ A PARTIR DE DIUMENGE AMB UNA POSSIBLE DANA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Model Americà

Model Europeu

Anem a estar ben pendents de la situació meteorològica a partir del pròxim diumenge, tots els models aposten per una Dana que creuaria pel sud peninsular I eixir cap al Mediterrani. L’única diferència que tenim de moment és que sembla que el model Europeu la mou cap ací de cara a Diumenge amb la possibilitat de tempestes i ruixats que podrien ser forts. Mentrestant el model Americà ens la vol creuar a partir d’inicis de la pròxima setmana on complicaria de valent la situació meteorològica.

Com sempre davant estes situacions cal fer un seguiment dia a dia perquè una situació de D.A.N.A. es molt complicat definir-la tant dies abans. Per això des de Meteopoble informaré puntualment de com ens afectarà aquesta situació de Dana atípica al mes de Maig.

Seguimeeeeeeent i fins la nit ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando