POSSIBLE CANVI D’ORATGE IMPORTANT ENTRE DIUMENGE/DILLUNS AMB EL PAS D’UNA VAGUADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Benvinguts de nou,com veieu el aspecte del cel es sense apenes nuvolositat,situació que fa dies que portem arrastrant.

MÀXIMES DE HUI

De nou màximes que hui ronden els 35 °C sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià, ací veieu a la tabla extreta de les estacions d’Avamet quines són les zones on hui les màximes han estat més elevades. Demà baixen entre 6 o 7 °C.

PREVISIÓ SETMANA

Continuarem amb l’anticicló centrat a la península ibèrica i de nou el dijous tornaran a pujar els termòmetres amb valors pròxims als 30°C,el sol continuarà predominant les jornades amb alguns núvols decoratius.

POSSIBLES CANVIS IMPORTANTS DE CARA A DIUMENGE/DILLUNS

MODEL EUROPEU

Amb l’última actualització del model Europeu de cara a diumenge i dilluns ens creuaria una vaguada d’oest a est de la península afavorint el creixement de la inestabilitat cap a les nostres terres i la possibilitat de ruixats i tempestes durant el diumenge i dilluns.

MODEL AMERICÀ

Amb el model Americà també es despenja una possible vaguada o inclús Dana, però aquesta quedaria massa a l’oest de la península i no ens afectaria directament el diumenge, però sí que ho podria fer els dies posteriors.

Per tant estem al aguait i amb els ulls ben oberts davant el possible embossament atípic que es podrà despenjar a partir de diumenge i per veure de quina manera ens afecta al nostre territori. Com sempre seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci