Per Nando

18/05/2021

POSSIBLE CANVI D’ORATGE IMPORTANT ENTRE DIUMENGE/DILLUNS AMB EL PAS D’UNA VAGUADA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,com veieu el aspecte del cel es sense apenes nuvolositat,situació que fa dies que portem arrastrant.

MÀXIMES DE HUI

De nou màximes que hui ronden els 35 °C sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià, ací veieu a la tabla extreta de les estacions d’Avamet quines són les zones on hui les màximes han estat més elevades. Demà baixen entre 6 o 7 °C.

PREVISIÓ SETMANA

Continuarem amb l’anticicló centrat a la península ibèrica i de nou el dijous tornaran a pujar els termòmetres amb valors pròxims als 30°C,el sol continuarà predominant les jornades amb alguns núvols decoratius.

POSSIBLES CANVIS IMPORTANTS DE CARA A DIUMENGE/DILLUNS

MODEL EUROPEU

Amb l’última actualització del model Europeu de cara a diumenge i dilluns ens creuaria una vaguada d’oest a est de la península afavorint el creixement de la inestabilitat cap a les nostres terres i la possibilitat de ruixats i tempestes durant el diumenge i dilluns.

MODEL AMERICÀ

Amb el model Americà també es despenja una possible vaguada o inclús Dana, però aquesta quedaria massa a l’oest de la península i no ens afectaria directament el diumenge, però sí que ho podria fer els dies posteriors.

Per tant estem al aguait i amb els ulls ben oberts davant el possible embossament atípic que es podrà despenjar a partir de diumenge i per veure de quina manera ens afecta al nostre territori. Com sempre seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando