Per Nando

17/05/2021

NIT D’INSOMNI AMB LA CALOR,PERÒ QUE DURARÀ………☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️????

Meteo

Destacats

Bon dia,dilluns 17 de Maig i de nou la nuvolositat es escasa pràcticament a bona part del territori,només alguns núvols a l’extrem nord del territori sense precipitació.

NIT MOLT CÀLIDA ???

Font Avamet

Els que viviu al litoral de la província de València i el nord d’Alacant, però sobretot a tot l’extrem sud d’Alacant haureu passat una nit d’insomni amb temperatures tropicals. De nou una segona nit on les mínimes no baixen dels 20 °C a molts observatoris. Destaquem els 24 °C de Sant Vicent del Raspeig i Elx, entre 23,6 °C a Rojals i entre 22/23 °C trobem localitats com Busot, Rafal,Sant Fulgenci i Pilar de la Foradada. Però com dic els més de 20 °C de mínima estan ben presents en tot el litoral de València I Alacant. Les més fresquetes i com era d’esperar les trobem a l’interior de València i Castelló entre 6 i 10 °C a Poblacions com la Pobla de Benifassà, Olocau del Rei, rambla de Bocairent, Vilafranca o Castielfabib.

HUI PER FI REFRESCA???

Hui les màximes i mínimes refrescaran baixant fins a més de 10 °C on ahir els registres superaven els 35 °C,el gir del vent a procedència marítima I la retirada de la massa més càlida afavorira eixa baixada de termòmetres tant de dia com de nit. La setmana continuarà igual amb sol i temperatures suaus per a l’època i sense arribar als registres tan calorosos d’aquest cap de setmana.

ALGUNS CANVIS PER AL CAP DE SETMANA ⛅⛅⛅⛅⛅

El pas d’una vaguada que sembla que creuarà molt pel nord peninsular entre dissabte i diumenge podrà fer baixar més els termometres I portar alguns núvols i alguna gota en principi sense massa importància de cara a diumenge, situació poc clara i que dependrà de com passe finalment eixa vaguada pel nostre territori.

Ho seguirem com sempre,però almenys podem respirar per fi de les temperatures tan elevades del passat cap de setmana.

Davinia. Cullera
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando