Per Nando

16/05/2021

NOTEU LA CALOR? MÀXIMA DE FINS A 37°C. CONTINUARÀ??????☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, de nou aspecte del cel amb alguns núvols però que no impedeixen que el sol mostre la seua cara.

MOLTA CALOR HUI☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Temperatures de ple estiu com estava previst i on tenim localitats on el ponent està fent que les temperatures s’enfilen per damunt dels 35 °C. Tenim de màxima més elevada els 37,3 de Palma de Gandia. Després temperatures entre 36 i 37 °C a Rafal, Crevillent,Almàssera, València, Cullera o Elx, però és que les màximes sobre els 35 °C s’extenen a tot el litoral de València i tota la província d’Alacant pràcticament. Un respir el trobem a l’extrem més interior de Castelló on les màximes han rondat entre els 21/23 °C.

A PARTIR DE DEMÀ LA CALOR AFLUIXA????

A partir de demà entra el llevant i la calor afluixara baixant fins a més de 10°C en algunes zones on hui han tingut la màxima més elevada.

SETMANA AMB TEMPERATURES MÉS NORMALITZADES I VIGILANT ALGO D’INESTABILITAT PER AL CAP DE SETMANA⛈⛈⛈⛈⛈

La setmana continuarà amb temperatures normals per aquesta època i amb valors que oscil·laran entre els 25/30 °C les més altes. Continuem vigilant una possible vaguada que podrà creuar la península i podrà créixer el risc de tempestes, caldrà vigilar si aquesta situació també ens afecta a nosaltres el pròxim diumenge. Per tant farà falta confirmar si aquesta situació es produeix o els models ho van debilitant.

Mentrestant gaudiu de la pròxima setmana on de nou m’incorporare a la feina.

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando