Per Nando

16/05/2021

MÍNIMES DE FINS A 25°C I HUI LES MÀXIMES S’APROPARAN ALS 40°C ?????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 16 de Maig i cel pràcticament assolellat llevat d’alguns núvols pel nord del territori sense cap importància.

NIT DE MOLTA CALOR EN ALGUNES ZONES PERÒ TAMBE DE MÍNIMES DISCRETES.

Font Avamet

Als que viviu en les comarques de la Marina, la Safor, la Ribera i l’Horta hui estareu parlant d’una nit molt calorosa on apenes haureu pogut pegar ull. Destaquem els 25 °C de mínima a Pego o Benirredrà o moltes localitats que superen els 24 °C com Gandia, Oliva,Dénia, Xeraco, Favara o Xeresa. Després moltes localitats de les comarques més centrals abans esmentades que han tingut mínimes aquesta nit entre 22-23 °C com en la mateixa València capital. Les zones de l’interior I muntanya almenys no han patit aquestes mínimes tropicals i hauran agafat el son amb més gana com és el cas dels 6 °C de mínima a la rambla de Bocairent i entre 8-10 °C a Banyeres, Requena, el Pinós o Ademús.

HUI FARÀ MOLTA CALOR????☀️☀️☀️☀️☀️

Hui de nou farà molta calor o inclús més que ahir i en alguns llocs de les comarques centrals del territori les màximes podran oscil·lar entre els 35-38 °C O inclús estar prop dels 40 °C. De nou aquesta nit serà calorosa amb mínimes que fins ben entrada la matinada a penes baixaran dels 20 °C a les comarques més litorals de València i nord d’Alacant.

DEMÀ RESPIRAREM.

A partir de demà respirarem amb les màximes amb una baixada que serà inclús de més de 10 °C algunes localitats on hui es donen les màximes més elevades. La resta de la setmana continuarem sense canvis i sembla que les temperatures també es mantindran agradables amb màximes entre 25/30 °C. Farà calor, però serà una calor més normalitzada per a estes dates.

El pròxim cap de setmana podriem tindre més nuvolositat i algun ruixat però sembla que no seria massa important però tampoc està massa clar encara. Ho seguirem……..

Fins la nit.

Imatge de Carlos.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando