MÀXIMA DE FINS A 35°C ? ON? DEMÀ MÉS CALOR🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😥😥😥😥😥

Benvinguts de nou,mirem al satèl·lit i tenim nuvolositat que enterboleix el cel però que no són núvols amb risc de pluges.

MOLTA CALOR🔥🔥

Font Avamet

Com era d’esperar les comarques més centrals són els que s’emporten les temperatures més altes del dia. Destaquem els 35 °C de Palma de Gandia, 34,4 °C a Sollana, Càrcer i Alberic i vora 34 °C a Oliva, Vilallonga,Sumacàrcer, Tavernes de la Valldigna, Sueca i Almàssera.

DEMÀ MÉS CALOR🔥🔥🔥😥

Model Arome.

Nit càlida la que tindrem hui on en molts llocs sobretot del litoral i prelitoral de les comarques centrals a penes baixaran dels 20 °C en tota la nit. Demà encara pujaran més les màximes on de nou seran les comarques més centrals on es donen els registres més alts on oscil·laran entre els 35/40 °C. És a dir molta calor😥

DILLUNS RESPIRAREM UN POC😅

Amb el gir de vent a llevant i la retirada de la massa més càlida les temperatures màximes podran baixar més de 10 °C allà on els registres demà donen més que parlar.

TENDÈNCIA SETMANA PRÒXIMA ☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈

La resta de la setmana continuarà fent calor, però no tanta com aquest cap de setmana, així i tot les màximes estaran al voltant dels 30 °C quasi tots els dies a bona part del territori. Haurem de prestar atenció perquè els models de cara el pròxim cap de setmana estan variant molt l’ubicació amb el possible despenjament d’un embossament d’aire fred o vaguada que en l’última actualització del model Americà ens complicaria l’oratge entre dissabte i diumenge pròxim amb possibilitat de tempestes. Açò és una situació no confirmada i veurem que ens diu l’Europeu aquesta nit.

Demà farem de nou previsió per veure si els 2 models importants veuen eixe possible canvi o s’esfuma,mentrestant passeu la calor el millor possible,fins demà i moltes gràcies a tots per l’acompanyament diari😉☀️⛈💪

Erik Sancasto. El pas del riu Serpis per Vilallonga
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES😉😉😉😉😉

Comparteix
Anunci