Per Nando

15/05/2021

MÀXIMA DE FINS A 35°C ? ON? DEMÀ MÉS CALOR???????????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,mirem al satèl·lit i tenim nuvolositat que enterboleix el cel però que no són núvols amb risc de pluges.

MOLTA CALOR??

Font Avamet

Com era d’esperar les comarques més centrals són els que s’emporten les temperatures més altes del dia. Destaquem els 35 °C de Palma de Gandia, 34,4 °C a Sollana, Càrcer i Alberic i vora 34 °C a Oliva, Vilallonga,Sumacàrcer, Tavernes de la Valldigna, Sueca i Almàssera.

DEMÀ MÉS CALOR????

Model Arome.

Nit càlida la que tindrem hui on en molts llocs sobretot del litoral i prelitoral de les comarques centrals a penes baixaran dels 20 °C en tota la nit. Demà encara pujaran més les màximes on de nou seran les comarques més centrals on es donen els registres més alts on oscil·laran entre els 35/40 °C. És a dir molta calor?

DILLUNS RESPIRAREM UN POC?

Amb el gir de vent a llevant i la retirada de la massa més càlida les temperatures màximes podran baixar més de 10 °C allà on els registres demà donen més que parlar.

TENDÈNCIA SETMANA PRÒXIMA ☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈

La resta de la setmana continuarà fent calor, però no tanta com aquest cap de setmana, així i tot les màximes estaran al voltant dels 30 °C quasi tots els dies a bona part del territori. Haurem de prestar atenció perquè els models de cara el pròxim cap de setmana estan variant molt l’ubicació amb el possible despenjament d’un embossament d’aire fred o vaguada que en l’última actualització del model Americà ens complicaria l’oratge entre dissabte i diumenge pròxim amb possibilitat de tempestes. Açò és una situació no confirmada i veurem que ens diu l’Europeu aquesta nit.

Demà farem de nou previsió per veure si els 2 models importants veuen eixe possible canvi o s’esfuma,mentrestant passeu la calor el millor possible,fins demà i moltes gràcies a tots per l’acompanyament diari?☀️⛈?

Erik Sancasto. El pas del riu Serpis per Vilallonga
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando