Per Nando

15/05/2021

CAP DE SETMANA TORRID????PERÒ AMB TENDÈNCIES DE BAIXADA DE TEMPERATURES???????⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 15 de maig i veiem el satèl·lit on tenim el pas d’alguns núvols decoratius sense més importància i que no impediran que hui veiem el sol en tota la seua força.

TEMPERATURES ACTUALS

Quan són les 6 de la matinada hui les mínimes són un poc més baixes que les d’ahir però tampoc massa. Les més baixetes de nou a les zones més interiors i destaquem els 3,7 °C de la rambla de Mariola a Bocairent, 4 °C a Morella i Vilafranca i entre 4 i 5 °C a poblacions com Forcall, Vistabella del Maestrat, Xodos o Sorita. Però també trobem mínimes prou més càlides que deixen registres a estes hores d’entre 17 i 18 °C com Calp, Moraira,Agres o Alacant.

CAP DE SETMANA AMB REGISTRES DE 35 °C

Cap de setmana molt calorós, hui ja esperem un dia pràcticament assolellat i amb temperatures que estaran prop dels 30 °C a la majoria d’observatoris, però que a les comarques més centrals del territori Valencià podrem aplegar fins als 35 °C com podeu observar al model Arome. Demà continuarà la forta calor i les temperatures de nou aplegaran o superaran els 35 °C de nou a les comarques més centrals i inclús per l’interior d’Alacant.

DILLUNS ES SUAVITZEN LES TEMPERATURES

Dilluns amb l’entrada del llevant i la retirada de la massa més càlida farà que les temperatures baixen i queden més acordes a l’estació en la que ens trobem,podran baixar fins a 10 °C,continuarà predominant el sol.

PRÒXIMA SETMANA CONTINUARÀ LA CALOR PERÒ ES VEU DE NOU BAIXADA DE TERMÒMETRES

De nou a partir de dimarts tornen a pujar les temperatures i aplegarem als 30 °C a bona part del territori Valencià, inclús no descartem que algun dia de la pròxima setmana tornen a veure els 35 °C. Però sembla que el pròxim cap de setmana amb l’entrada del llevant de nou es podrien tornar a suavitzar aquestes temperatures. Per a qui estiga patint per la pluja per al proper cap de setmana que comencen les comunions de moment podem donar tranquil·litat perquè les tendències desfan eixa possibilitat de pluges al nostre territori.

Fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando