Per Nando

13/05/2021

CALOR??????PERÒ PODRIEM TINDRE CANVIS ENCARA AQUEST MES? ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,intervals de núvols que apenes han enteranyinat el cel el dia de hui,un dia on la calor ha estat la protagonista a les comarques més centrals com ara veurem.

Temperatures que hui a les comarques centrals han estat molt prop dels 30 °C a les comarques centrals com és el cas de Sumacàrcer, Alberic,Palma de Gandia, Càrcer,Alzira, Carcaixent i Oliva. Després registres entre els 28/29 °C com la Pobla Llarga, Llocnou d’en Fenollet, Tavernes de la Valldigna, Almàssera,Xàtiva, Sueca,Tous, Sollana i Barxeta. Per contra a la comarca dels Ports i del Racó d’Ademús inclús ha fet fresqueta amb màximes entre 15 i 20°C.

PREVISIÓ

La previsió per a demà és idèntica a la de hui amb predomini del sol i temperatures màximes que aplegaran prop dels 30 °C a les comarques més centrals i es quedaran més fredes a l’interior nord amb temperatures d’uns 20 °C de màxima. A partir de Divendres la calor es generalitzara a tot el territori amb màximes properes als 30 °C i que de cara el cap de setmana pujarien més encara i podrien aplegar als 35° C a les comarques més centrals.

PRÒXIMA SETMANA

El dilluns i dimarts la massa més càlida d’origen Africà es retira del territori Valencià el que farà que baixen les temperatures quedant-se properes als 20 °C a bona part del territori, però no cal refiar-se, perquè de nou de cara a dimecres ens torna a vindre una massa d’aire més càlid que farà pujar de nou els termometres per damunt dels 30 °C.

LA TENDÈNCIA A LLARG TERMINI VEU CANVIS

Podríem tindre canvis importants encara al mes de Maig? Els models veuen una possible tendència de cara últims de la pròxima setmana amb un moviment de peces que podrien portar canvis de nou cap a les nostres terres, no és estrany veure un temporal al mes de Maig al territori Valencià, però com estem parlant de tants dies aleshores estem parlant de ciència-ficció, però així I tot no li lleve l’ull per veure si acaba consolidant-se.

Mentrestant 7/8 dies de sol i calor que llevat de dilluns/dimarts apretara de valent deixant màximes properes als 35 °C.

Molt bon nit i fins demà ??☀️☀️☀️☀️☀️☀️?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando