Per Nando

12/05/2021

ARA SI!!! EL ESTIU TOCA LA PORTA?????☀️☀️☀️☀️☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com tots els dies mirem al cel I hui trobem una mica de nuvolositat a la província de Castelló, però que anirà desapareguen durant el matí, inclús el radar veu que està deixant alguna gota sense importància entre la comarca dels Ports i el Baix Maestrat.

Font Avamet

Temperatures fresquetes a estes hores, inclús tenim valors negatius a la rambla de Mariola amb -0,2 °C en aquest moment. 0,3 °C a Vistabella del Maestrat i després valors que oscil·len entre 1 i 3 °C a Agres, Xodos,Morella, Requena i Bocairent ( Càmping Mariola ) També tenim valors mínims entre els 16 i 18 °C com Favara, Tavernes de la Valldigna, Dénia,Xàbia, Oliva,Cullera, Daimus, Pego o Benirredrà.

PREVISIONS D’ESTIU.

Encara que ara fa fresqueta alguns llocs les temperatures aniran pujant entre hui I els pròxims dies cada dia un poc. Hui i fins divendres esperem valors entre els 22/24 °C de Màxima sobretot a les comarques més centrals I del sud. De cara el cap de setmana la pujada de termòmetres es generalitzara i inclús diumenge esperem ja valors que puguen aplegar als 30 °C algunes localitats.

PRÒXIMA SETMANA AMB SOL I CADA DIA MÉS CALOR.

La pròxima setmana sembla que encara serà més calorosa amb l’anticicló que continuarà damunt nostre i temperatures màximes que podran estar en valors propers als 30/35 °C.

Si mirem la temperatura del mar Mediterrani encara està prou freda amb valors entre 18/19 °C ,però veurem com en les pròximes setmanes va pujant de manera decidida.

I és que l’estiu sembla que ja ha vingut per a quedar-se,ara si que ho veuen els models i baix alguna sorpresa inesperada només es veu que sol I calor que anirà afiançant-se les pròximes jornades.

Paciència……..??????☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando