DESPRÈS DE LA TEMPESTA ARRIBA LA CALMA.⛈⛈🌪☀️☀️☀️🌦☀️☀️☀️☀️

Bon dia!!! Arriba la calma atmosfèrica i apenes tenim nuvolositat al nostre territori I així continuarà durant la jornada.

Font Avamet

Les temperatures mínimes més fredes les trobem ara mateix al Menejador d’Alcoi i Castellfabib amb vora 3 °C, entre 4 i 5 °C a Vistabella del Maestrat, la Pobla de Benifassà,Villena,Xodos o Morella.

Precipitacions 48 hores Font Avamet

Ací veiem les precipitacions més importants acumulades de les tempestes que varen afectar el nostre territori entre el diumenge i ahir. Destaquem els 23 mm de Rossell, els 22 mm de Xixona, 19 mm a Alcoleja i Vallibona o 18 mm a Manises. Però tenim valors molt inferiors com podeu vore a la tabla de les estacions d’Avamet. El diumenge amb les tempestes de nou el granís va fer acte de presència i intentaré penjar els vídeos aquesta vesprada

PREVISIÓ

Situació de calma la que ens espera els pròxims dies amb cels pràcticament assolellats i temperatures màximes que oscil·laran entre els 15/20 °C a bona part del territori menys a les zones més litorals de la província de València on podríem tindre valors entre 22/24 °C.

CAP DE SETMANA ON DE NOU APRETARÀ L’ESTIU.🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡

El pròxim divendres podríem tindre algun ruixat pel nord per el pas d’una cua d’aire fred però la tendència al cap de setmana es a tornar la calor i de quina manera.

Un potent Anticicló vindrà a posicionar-se al sud peninsular, això farà també que ens entre una massa d’aire càlida d’orige Africà amb una isoterma de fins a 20 °C a 1500 metres d’altura i que farà que els termometres puguen sobrepassar els 30 °C.

Per tant sembla que torna la estabilitat i la calor que poc a poc tornarà a imposar-se a tot el nostre territori.

Fins la nit.

Imatge de Miquel i de les tempestes del passat diumenge.
ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE 😉❄🌦☁️🌧⛈

Comparteix
Anunci