Per Nando

9/05/2021

ATENCIÓ!!! HUI MASCLETA AMB TEMPESTES MOLT FORTES,PEDRA I VENT.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia, aquestes hores tenim el cel cobert i inclús una banda de precipitació està deixant algunes pluges molt dèbils al seu pas. Ara inclús durant el matí s’obriran clarianes, però no és refieu…….

VESPRADA DE TEMPESTES

El model Harmonie veu molt d’aparell elèctric sobretot des de les 17 a 20 hores i sembla que podrien ser les comarques més centrals I de l’interior de València les més afectades amb aquest model.

El mapa de precipitació mostra com des de el sud de Castelló fins el sud de València sembla que es on el màxim de precipitació afectarà del nostre territori a partir d’aquesta vesprada.

PREVISIÓ I AVISOS

Per tant aquesta vesprada molta atenció a les tempestes que podran ser molt fortes sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià, però amb les tempestes no es descarta que puguen caure a qualsevol lloc. Sembla que amb menys probabilitat serà el sud d’Alacant on segurament no s’adonen d’aquesta situació. Atenció als avisos inclús taronja per tempestes molt fortes que poden portar pedra i inclús ràfegues molt fortes de vent. Demà encara tindrem risc d’algunes tempestes a les serres de València i Alacant.

AVANÇ SETMANA

El dimarts millorarà de nou la situació meteorològica però de nou tenim que estar ben pendents d’altra vaguada que complicarà l’oratge entre dijous/divendres amb nous ruixats i tempestes al nostre territori. Caldrà seguir-ho de ben a prop.

Però mentrestant estem pendents de les possibles mascletades de hui on el granís pot fer acte de presència,precaució i seguimeeeeeeent ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando