Per Nando

7/05/2021

HUI DE NOU VALORS SOTA ELS 30 °C???DIUMENGE CANVIS…..?

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Font Avamet

Bon dia, de nou cel pràcticament sense cap núvol a estes hores i temperatures que hui llevat de més a l’interior no han baixat tant a causa del ponent. Destaquem els 4 °C de la Rambla a Bocairent i després valors de 6 a 7 °C a Requena, Ademus, Morella i Castellfabib. Però també trobem mínimes molt caloroses a les comarques centrals com he esmentat abans i les més destacables són entre 20/21 °C a Benimaurell, Beniatjar,Xàtiva i Otos, entre 18/19 °C de mínima trobem localitats com Planes, Benissili,Agres, Vilallonga,Castelló de Rugat, Salem,Barx, Agullent, Aielo Malferit, Benillup,Benigembla, Albaida,Bèlgida, Canals, Gandia o Llutxent. En poques paraules nit molt calorosa.

HUI DE NOU CALOR

Hui de nou esperem un dia caloros amb màximes superiors als 30 °C a les comarques més centrals del territori,temperatures de ple estiu,el sol serà el protagonista. Demà podem tindre més intervals de núvols, les temperatures seran similars o un poc més baixes.

DIUMENGE CANVIS??????????

El diumenge tindrem canvis amb la situació meteorològica i de cara la vesprada i a causa de la Borrasca MATHIEU ens afectarà un front que deixarà alguns ruixats o inclús alguna tempesta per l’interior i baixada de temperatures,el vent predominara de ponent.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

La tendència de cara la pròxima setmana és alguns fronts de ponent que podran deixar algú ruixat sense massa importància, però de cara a dijous/divendres aquest aire fred en alçada podria endinsar-se més cap al sud i per tant complicar més l’oratge cap a les nostres terres, situació que caldrà seguir per a veure com va desenvolupant-se.

Mentrestant hui de nou patirem un dia de ple estiu,fins la nit.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando