Per Nando

7/05/2021

AVÍS TARONJA DIUMENGE PER TEMPESTES I POSSIBILITAT DE PEDRA⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou, dia hui on de nou ha fet molta calor, hui la calor inclús ha estat més generalitzada amb valor sobrepassant els 30 °C a les comarques més centrals i del sud i prop dels 30 °C a la província de Castelló. Podem destacar els 33,5 °C de Sumacàrcer o Rafal, els 33 °C a la Llosa de Ranes, Canals o la Pobla Llarga. Demà tindrem més nuvolositat i inclús les temperatures baixaran un poc, però els canvis importants vindran el diumenge.

ALGUNS RUIXATS I TEMPESTES FORTES EL DIUMENGE .

El diumenge tindrem el pas d’una vaguada a causa de la Borrasca MATHIEU,el pas de la vaguada farà que a partir de migdia o vesprada creixquen núvols de tempesta.

AVISOS DIUMENGE I MAPA SIMBOLS

Caldrà prestar atenció a les tempestes que es puguen formar el diumenge perquè Aemet ja ens fica en avís taronja que inclús poden vindre acompanyades de granís i ser intenses, podran afectar qualsevol zona del territori, però amb més probabilitat a la zona de València i Castelló, però ho haurem de seguir amb els models mesoescalars que durant demà ens aniran guiant quina força podran tindre aquestes tempestes i també la seua ubicació més concreta. Dilluns continuarien les tempestes amb tendència a parar el dimarts.

PERÒ ATENCIÓ A PARTIR DE DIJOUS

Els models meteorològics ens volen mostrar que a mitjans de la pròxima setmana l’aire fred en alçada podria anar penetrant més cap al sud i això podria afavorir que les tempestes anaren a més I tindre un final de setmana força rebolicat.

Com veieu pareix que tornen les tempestes i el perill de les pedregades. Ho seguirem llauradors ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando