Per Nando

6/05/2021

MOLTA CALOR???CANVIS DIUMENGE ??????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou, molta calor el dia de hui també, inclús les temperatures han sobrepassat els 30 °C tal com estava previst. Destaquem els vora 33 °C de Massalavés, Alzira,Gavarda, Sumacarcer o la Pobla Llarga. Com veieu al mapa llevat d’algunes comarques del nord i zones del litoral d’Alacant les temperatures a les altres comarques han sobrepassat o han estat molt prop dels 30 °C.

DEMÀ CALOR TAMBÉ

Demà i despus-demà continuarem amb calor i oratge estable,les temperatures de estaran molt prop o sobrepassaran els 30°C a molts observatoris sobretot de les comarques més centrals del nostre territori.

A PARTIR DE DIUMENGE CANVIS

A partir de diumenge patirem alguns canvis en la situació meteorològica amb l’entrada de més aire fred en alçada, però que vindrà acompanyat de ponent, això farà baixar les temperatures i tindrem alguns ruixats poc importants. La tendència per a la pròxima setmana serà cap a unes temperatures més baixes que aquesta setmana, però tampoc farà fred. Podem tindre ruixats de ponent, però en tot cas serien dèbils,caldrà vigilar com es mou l’aire fred entrada la setmana per veure si ens ve una situació d’inestabilitat més destacable cosa que ara mateixa no es veu.

Ho seguirem com sempre……….

Fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando